Winkelmand 0

Winkelmand

Er zijn nog geen producten in je winkelmand geplaatst.

Leukevlinders.nl gaat akkoord met elke beoordeling die hier wordt gedeeld, zodat nieuwe klanten kunnen zien hoe de ervaringen van anderen zijn geweest.

Van positieve beoordelingen worden we blij, het is voor ons een compliment.

Van negatieve beoordelingen kunnen we leren, onze webshop verbeteren en daar waar mogelijk aanpassingen verrichten.

Anneke - 04/08/2018 om 14:45

Heel mooie vlinder en snel geleverd.
De jassaron ketting had wel wat grover gemogen.

Renate Bodok - 03/08/2018 om 09:01

Een supermooie vlinder!

 info@dekresj.nl   
Marianne Schwachofer - 23/07/2018 om 11:18

Een zeer grote keuze in oorbellen tegen een redelijke prijs.
Supersnelle levering.

Anja - 20/07/2018 om 16:48

Na een vriendelijke telefonisch contact en een super snelle levering.
Erg tevreden met mijn vlinder op steker.
Hij krijgt een “bijzondere plek” bij een lief bijzonder meisje.�

Ad - 13/07/2018 om 09:21

Mooie vlinders en netjes op tijd geleverd.

Petra - 12/07/2018 om 22:10

De turquoise vlinder op steen besteld, hij is ontzettend mooi! Snelle levering en kwam goed verpakt aan. Heel blij mee!

Patricia - 11/07/2018 om 21:53

Snelle levering, goed verpakt.
Mooie vlinder enkel jammer dat hij niet zo fel kleurt als op de foto.
Anders super tevreden.

Marian - 11/07/2018 om 21:23

Ben zeer tevreden over het artikel. snelle levering, netjes ingepakt.

Maureen - 09/07/2018 om 15:37

Snelle levering, goede service en erg mooie hanger. Ben er zeer tevreden mee!

Brigitte - 03/07/2018 om 09:45

Snelle levering en keurig verpakt zodat de twee bestelde vlinders in goede staat zijn aangekomen.

elly - 02/07/2018 om 12:43

hele mooie vlinder en ook snel bezorgt echt een aanrader

Lia - 27/06/2018 om 09:07

De vlinderbroches vorige week ontvangen. Ik heb ze voor mijn moeder besteld. In Augustus is ze jarig. Ze zien er goed uit.

Dirk Verckens - 21/06/2018 om 21:20

Reeds 6 vlinders ontvangen en nog 2 stuks in bestelling om de tuin te voltooien. Zeer snel en uiterst klantvriendelijk geleverd. Doe zo voort !

Ingrid - 16/06/2018 om 09:58

Snel geleverd en precies wat ik wilde mooi en keurig verzorgd dank hè wel José !

Saskia Geerts - 01/06/2018 om 15:58

Snelle levering! Prachtige produkten! Helemaal tevreden

Yvonne ter Horst - 30/05/2018 om 09:44

Keurige afhandeling en snel
Ontzettende leuke en mooie waxinelicht houdertjes voor een klein prijsje .

Yvonne ter Horst - 30/05/2018 om 09:43

Keurige afhandeling en snel
Ontzettende leuke en mooie waxinelicht houdertjes voor een klein prijsje .

Monica - 19/05/2018 om 20:43

Leuke vlinder waxinelichthouder. Ik heb deze cadeau gedaan aan iemand die gek is op vlinders. Diegene was er echt superblij mee.

Daphne - 12/05/2018 om 08:45

Supermooie vlinder. Echt een eyecatcher in huis

Dieny de Vos - 07/05/2018 om 19:12

Super nette en vlotte levering op de gewenste dag

 
Pagina 1 van 16


| Meer

Bedrijf

Touch of Asia
De Vlonder 219-i
5427DG Boekel
0492-785694 (josé)
info@leukevlinders.nl

Onze service

* Snelle verzending
* Gratis verzending sieraden (binnen NL) bij minimum order 35,-
* Pakketpost binnen NL €4,95
* Veilig betalen
* Niet goed? Geld terug!
* Telefonisch bereikbaar

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    - Powered by CCV Shop webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.