*Veilig betalen *Snelle verzending *Niet goed? Geld terug! *14 dagen retourrecht
Winkelmand 0

Winkelmand

Er zijn nog geen producten in je winkelmand geplaatst.

Leukevlinders.nl gaat akkoord met elke beoordeling die hier wordt gedeeld, zodat nieuwe klanten kunnen zien hoe de ervaringen van anderen zijn geweest.

Van positieve beoordelingen worden we blij, het is voor ons een compliment.

Van negatieve beoordelingen kunnen we leren, onze webshop verbeteren en daar waar mogelijk aanpassingen verrichten.

Vera - 13/04/2018 om 08:53

Snelle levering en mooi ingepakt in een doosje. Mijn schoonmoeder was er heel blij mee.

J. van Uden - 09/04/2018 om 18:41

5 prachtige vlinders besteld. Snel geleverd, mooi en goed ingepakt met een persoonlijke boodschap. Dit geeft net wat extra’s.

Dirk - 06/04/2018 om 18:53

Reeds 2 x 2 vlinders besteld en er zullen er nog volgen.
Na 3 dagen reeds thuis geleverd en in de tuin op houten palen, op de wand van het tuinhuisje, enz.... bevestigd en de tuin toont vriendelijk, sfeervol en heel natuurlijk aan.
Een topper voor ieder die een prachtige tuin wil.

guenther - 28/03/2018 om 16:51

product is ok

Hein Hendriks - 26/03/2018 om 19:57

mooie vlinders eerst de muur schilderen en dan de vlinders er tegen aan wat zal het mooi worden

Hanny Christianen - 15/03/2018 om 13:34

Super blij met mijn vlinder. De beste aankoop ooit.

Peter - 10/03/2018 om 21:36

Mooie vlinders besteld en die werden goed verpakt en keurig op tijd geleverd.

Wil - 04/03/2018 om 12:04

Ben helemaal blij José!
Mijn vertrouwen krijg je om zeker nog eens terug te komen.?

Hillie - 16/02/2018 om 18:46

Ben heel tevreden over jullie. Een artikel ruilen was geen probleem. Toppie!

Janna - 05/01/2018 om 08:52

Lieveheerstbeestjes besteld, ik werd goed op de hoogte gehouden vanaf de bestelling tot aan de levering. Daarna nog een persoonlijk mailtje of alles naar wens was. Dit is heel netjes! Ik ben ook erg tevreden over de lieveheerstbeestjes, zijn precies naar wens. Waren ook goed verpakt.

anja harmsen - 31/12/2017 om 09:20

Snel geleverd met n persoonlijke boodschap . Leuk . Vlinder is mooi

Sieben - 21/12/2017 om 13:12

Zeer tevreden snel geleverd en heel netjes verpakt complimenten

Vanelslander Ronny - 19/12/2017 om 12:12

Mooi op tijd geleverd, zelfs in deze drukke tijden. Wat de grote vlinder betreft was dit een geschenk voor mijn schoonzus. Wat zal ze blij zijn. Was gewoon prachtig. Zal niet bij dit enige geschenk blijven. Proficiat

Mel - 05/12/2017 om 20:52

Snelle levering en mooie producten ik ben zeer tevreden

Ingrid van Est - 01/12/2017 om 12:51

Harstikke mooi kettinkje ,en supersnel geleverd .helemaal happy

gaby - 25/11/2017 om 15:20

alles naar wens, heel lief kettinkje! ook super snel geleverd!

F. Brouwer - 13/11/2017 om 17:42

Ontzettende goede service, niets dan lof. Leuke producten, de verzending en het op de hoogte gehouden worden van de status van de zending was uitstekend. En bijzondere vermelding de verpakking van de producten, die extreem breekbaar waren, was super.

Zeker een aanrader!

Miriam van Dalen - 01/11/2017 om 11:40

Snelle levering met een persoonlijk briefje erbij, wat de bestelling persoonlijker maakt.
Aanrader!!

Carola - 13/10/2017 om 21:58

Erg blij met de vlinders. Snelle levering, zorgvuldig verpakt en leuk briefje erbij. Komt verzorgd en persoonlijk over.

Gerrit Reinderink. - 28/09/2017 om 18:57

Wij zijn zeer tevreden over de door aan ons geleverde bestelling. En wij zullen dit zeker bij familie en vrienden aanbevelen.

Nogmaals bedankt.

 
Pagina 1 van 15


| Meer

Bedrijf

Touch of Asia
De Vlonder 219-i
5427DG Boekel
0492-785694 (josé)
info@leukevlinders.nl

Onze service

* Snelle verzending
* Gratis verzending sieraden (binnen NL) bij minimum order 35,-
* Pakketpost binnen NL €4,95
* Veilig betalen
* Niet goed? Geld terug!
* Telefonisch bereikbaar

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    - Powered by CCV Shop webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.