Winkelmand 0

Winkelmand

Er zijn nog geen producten in je winkelmand geplaatst.

Leukevlinders.nl gaat akkoord met elke beoordeling die hier wordt gedeeld, zodat nieuwe klanten kunnen zien hoe de ervaringen van anderen zijn geweest.

Van positieve beoordelingen worden we blij, het is voor ons een compliment.

Van negatieve beoordelingen kunnen we leren, onze webshop verbeteren en daar waar mogelijk aanpassingen verrichten.

Judith - 18/02/2019 om 17:16

Snelle levering, mooie kwaliteit, persoonlijk briefje erbij, ik ben erg tevreden !!

Anita - 17/02/2019 om 14:16

Snelle reactie. Mooie vlinder en heel netjes verpakt. Met een klein briefje of alles naar wens verlopen is.
Perfect!

Eugene Verhelst - 10/02/2019 om 18:59

Ontvangen bronzen hart met 3 vlindertjes bijzonder mooi !
Goed verpakt , extra schuim rubber, in kubus vormingen doos. De inhoud was bijzonder mooi qua vorm, kleur en materiaal en als klap op de vuurpijl een klein briefje met dank of alles naar wens was, eventueel vragen......enz...
José , dank voor de perfectie en afwerking . HULDE

Gusta Drenth - 07/02/2019 om 12:18

Hele leuke spullen voor een redelijke prijs. Vlotte en verzorgde levering.

GJ - 07/02/2019 om 11:41

SNEL ONTVANGEN.
DE VLINDERS WAREN GOED STEVIG VERPAKT

BEN ER ERG BLIJ MEE

Atie Verburg - 27/01/2019 om 09:54

Prima service,snelle levering,mooie kwaliteit,goed verpakt.prachtige bronzen vlinder.compliment voor de goede service

Leonore Hering - 15/01/2019 om 10:13

Snelle levering, mooie teenringen. Ik ben heel blij met mijn aankoop en jullie persoonlijke service!

Mieke - 24/12/2018 om 11:05

Mooie urn als vlinder voor mijn overleden
Broer. Snelle levering en produkten heb al eerder mooi beeld gekocht.. zeer tevreden

Lieneke - 24/12/2018 om 09:58

Een prima service!
Mooie spullen. Jammer dat jullie niet dichterbij zitten, want ik zou het leuk vinden in jullie winkel rond te neuzen

Richard - 19/12/2018 om 19:33

Super webshop, waar je nog persoonlijke aandacht krijgt en niet het gevoel heb met een robot te maken te hebben, zeer snelle levering een aanwinst voor de webshops.

Selma - 19/12/2018 om 11:04

Snelle levering. Zeer netjes op de hoogte gehouden van de bestelling. Compliment

Lucette - 18/12/2018 om 12:42

Ik ben ontzettend blij met mijn bestelling!
Mijn ring is prachtig.. �
Snelle levering!
Heel erg bedankt!

Emily - 15/12/2018 om 17:28

Snelle levering (binnen 1 werkdag in huis via brievenbus post) en goed beschermd verpakt (2 kinder ringetjes). Erg tevreden!

Patrick - 15/12/2018 om 13:53

Heb dinsdag rond 11 uur savonds 2 dingen besteld
En was donderdag in goede staat ontvangen snelle levering binnen 2 dagen binnen ga zo door ik beveel de mensen jullie aan snelle service daar hou ik van

Patrick - 12/12/2018 om 15:11

Snelle service zondag rond 23.00 besteld
Dinsdag in huis zal in toekomst weer zaken doen

Ilse A. - 01/12/2018 om 19:46

Snelle levering. Hele mooie bronzen vlinder op natuursteen. Goed en stevig verpakt. Goede prijs/kwaliteit.

Dimph Pas - 24/11/2018 om 21:33

vlotte levering was binnen 1 dag binnen en zagen er leuk en mooi uit top van leuke vlinders

Rita Wilke - 22/11/2018 om 13:51

Snelle levering, prima service en hele leuke lieveheersbeestjes. Ik ga er nog wat bestellen.

Roos Bijleveld - 22/11/2018 om 09:03

Makkelijk bestellen en betalen, snelle levering, en een heel mooi product dat precies is zoals op de foto. Heel tevreden dus!

Jana Gribok - 07/11/2018 om 18:39

Snel Levering , helemaal blij mee , klopt ook helemaal met de afbeelding op de website . Top service

 
Pagina 1 van 18


| Meer

Bedrijf

Touch of Asia
De Vlonder 219-i
5427DG Boekel
0492-785694 (josé)
info@leukevlinders.nl

Onze service

* Snelle verzending
* Pakketpost binnen NL €4,95
* Veilig betalen
* Niet goed? Geld terug!
* Dagelijks mail contact

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.