Login (je kunt bij ons ook gewoon shoppen zónder account)
Winkelmand 0

Winkelmand

Er zijn nog geen producten in je winkelmand geplaatst.

Verlanglijstje 0

Leukevlinders.nl gaat akkoord met elke beoordeling die hier wordt gedeeld, zodat nieuwe klanten kunnen zien hoe de ervaringen van anderen zijn geweest.

Van positieve beoordelingen worden we blij, het is voor ons een compliment.

Van negatieve beoordelingen kunnen we leren, onze webshop verbeteren en daar waar mogelijk aanpassingen verrichten.
Marina - België 05/08/2019 05-08-2019 om 13:07:12

Heb net de brievenbus leeggemaakt en mijn pakje was erbij !
Bedankt voor de snelle levering en beantwoord volledig aan de beschrijving en mijn verwachting.
Mijn mama is op 24/07 overleden en op 31/07 was de uitvaart ceremonie met asuitstrooiing zoals ze altijd al gewenst had...
Vrij zijn en vliegen waar ze wou !
Toen we de bloemen daarna rond de as legden, verscheen er opeens een witte vlinder die vrolijk omhoog fladderde !
Dit was een teken van haar en nu weet ik dat ze wel degelijk vrij is.
Gisteren zijn we terug naar het kerkhof geweest en plots verscheen ze opnieuw.
Daardoor mijn keuze voor deze hanger.

Anne-Marie 04-07-2019 om 23:21:28

prachtig ringetje, dankzij professioneel advies ook precies passend! Onze dochter is helemaal blij. Ik vond het fijn dat ik via whatsapp mijn vragen kon stellen, zelfs buiten kantooruren..wat een service. fantastisch. Zou zeker weer kopen bij de z e webshop.

Martine 03-07-2019 om 19:55:52

De bestelde zilveren vlinderring werd snel bezorgd. Hij is prachtig en stevig. Op de site werd goed vermeld hoe je de ringmaat kon opmeten. Hij past precies.

Luda van de Werd 27-06-2019 om 22:35:54

Ik heb mijn zilveren hangertje, goed verpakt en snel geleverd gekregen. Ben zeer tevreden over de kwaliteit.

Arjan Kromeich 16-06-2019 om 18:57:24

snelle bezorging, vlinders waren goed ingepakt en een degelijk product. ben er blij mee, hebben een mooi plekje in de tuin gekregen !

Tineke Schoenmakers 14-06-2019 om 16:22:51

hele mooie vlinder,precies zials op het plaatje. super tevreden snel bezorgd.�

Nelly Slaats 14-06-2019 om 16:12:50

Fijne en vlotte afwerking van producten deze zien er zo uit als ik verwachte

Margreet 10-06-2019 om 12:35:52

Mooi product goede prijs. Prima.
Ga zeker weer bestellen.

Elly Hider 10-06-2019 om 12:19:21

Leuk artikel, goed geprijsd.
Snelle levering.
Echt een aanrader!

Kim 24-05-2019 om 21:15:27

Degelijke vlinder, nette service aanrader

 
Pagina 1 van 39


| Meer

Bedrijf

Touch of Asia
De Vlonder 219-i
5427DG Boekel
0492-785694 (josé)
info@leukevlinders.nl

Onze service

* Snelle verzending
* Pakketpost binnen NL €4,95
* Veilig betalen
* Niet goed? Geld terug!
* Dagelijks mail contact

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.