Login (je kunt bij ons ook gewoon shoppen zónder account)
Winkelmand 0

Winkelmand

Er zijn nog geen producten in je winkelmand geplaatst.

Verlanglijstje 0

Leukevlinders.nl gaat akkoord met elke beoordeling die hier wordt gedeeld, zodat nieuwe klanten kunnen zien hoe de ervaringen van anderen zijn geweest.

Van positieve beoordelingen worden we blij, het is voor ons een compliment.

Van negatieve beoordelingen kunnen we leren, onze webshop verbeteren en daar waar mogelijk aanpassingen verrichten.

Arjan Kromeich - 16/06/2019 om 18:57

snelle bezorging, vlinders waren goed ingepakt en een degelijk product. ben er blij mee, hebben een mooi plekje in de tuin gekregen !

Tineke Schoenmakers - 14/06/2019 om 16:22

hele mooie vlinder,precies zials op het plaatje. super tevreden snel bezorgd.�

Nelly Slaats - 14/06/2019 om 16:12

Fijne en vlotte afwerking van producten deze zien er zo uit als ik verwachte

Margreet - 10/06/2019 om 12:35

Mooi product goede prijs. Prima.
Ga zeker weer bestellen.

Elly Hider - 10/06/2019 om 12:19

Leuk artikel, goed geprijsd.
Snelle levering.
Echt een aanrader!

Kim - 24/05/2019 om 21:15

Degelijke vlinder, nette service aanrader

Debbie - 24/05/2019 om 15:21

Mooie vlinders besteld, snelle levering en goede service. Zeer tevreden.

Henk - 20/05/2019 om 20:26

daar was ik reeds op herhaling, wederom dikke prima.

Sandra - 14/05/2019 om 19:07

Een snelle levering van de cortenstalen vlinders en lieveheersbeestjes. Ze zijn erg mooi.

 mfire@home.nl   
Henk - 14/05/2019 om 11:40

Bestelling zoals verwacht en snel geleverd, voor herhaling vatbaar.

Tamara - 14/05/2019 om 05:31

Snelle levering, zeer goede service. Leuke webshop!

Ricardo van Hees - 10/05/2019 om 12:38

Snelle levering en zeer goed verpakt. Kwaliteit van de producten is prima voor een goede prijs.

RIa - 10/05/2019 om 09:27

prima verzorgd en goed verpakt
heb het mijn zussen ook gezegd groeten Ria

Bea Sengalrayan - 07/05/2019 om 16:47

Beste José,

Wat een ontzettend leuke webshop heb je en wat een super fijne en snelle service!
Ik heb een mooi bronzen vlindertje besteld om op de grafsteen van mijn moeder te plaatsen. Ik vond in de webshop precies waar ik naar op zoek was! Een prachtig exemplaar. Erg mooie kwaliteit ook. En binnen 2 dagen al in huis. Helemaal super!
Dank voor de goede service.

Elke - 04/05/2019 om 12:42

Prachtige vlinder, zorgvuldig verpakt en goede communicatie. Hier zit duidelijk liefde in.

Esther - 05/04/2019 om 22:42

Prettig contact, prima service, snelle levering en een prachtig vlinder!

yvonne vink - 02/04/2019 om 00:46

Alles prima geleverd, snel en in goede orde ontvangen. Heb de bronzen vlinder op natuursteen gekocht. De natuursteen was wel erg groot. De vlinder komt bij een herinneringsboompje voor een overleden vriend

Gwen Groot - 27/03/2019 om 20:07

Snelle levering,netjes verpakt en een persoonlijk briefje erbij.
Ik ben blij met de bestelde vlindersieraden.Ik zal zeker nog eens de webshop bezoeken.

Sandra - 27/03/2019 om 19:20

Ik heb echt snelle top service aangeboden gekregen.
Ze denken ook met je mee, heel erg oplossingsgericht.
Vlotte spontane en duidelijke communicatie, snel geleverd, en goed verpakt.
En prachtige producten ontvangen!
De klant is koning hier!!!!!!

Sabine - 14/03/2019 om 12:38

Goede service, snelle levering, giet ijzeren vlinders zijn zoals beschreven en goed verpakt
ben er heel blij mee staat heel mooi in de tuin. Kan dit bedrijf echt met een warm hart aanbevelen door mijn eigen ervaring.

 
Pagina 1 van 20


| Meer

Bedrijf

Touch of Asia
De Vlonder 219-i
5427DG Boekel
0492-785694 (josé)
info@leukevlinders.nl

Onze service

* Snelle verzending
* Pakketpost binnen NL €4,95
* Veilig betalen
* Niet goed? Geld terug!
* Dagelijks mail contact

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.