Leukevlinders.nl gaat akkoord met elke beoordeling die hier wordt gedeeld, zodat nieuwe klanten kunnen zien hoe de ervaringen van anderen zijn geweest.

Van positieve beoordelingen worden we blij, het is voor ons een compliment.

Van negatieve beoordelingen kunnen we leren, onze webshop verbeteren en daar waar mogelijk aanpassingen verrichten.

Agnes jelgersma - 05/08/2017 om 18:05

De vlinders zijn heel mooi en goed aangekomen, wij zijn er heel blij mee en als er mensen naar vragen waar we ze gekocht hebben zullen wij zeker jullie website doorgeven, nogmaals super bedankt voor de snelle service en veel succes.

Jan - 04/08/2017 om 11:22

Vlinders besteld,vlot in huis keurig verpakten goed afgeleverd
De bestelde vlinders zijn best mooi

Mieke Lunter - 31/07/2017 om 20:25

Ik had lieve heers beestjes besteld en ze waren nog mooier dan ik had verwacht ik ben er hartstikke blij mee en heb ze om mijn Pandora armband gedaan ze staan prachtig bij de rest van de bedels ze hadden voor mij een speciale betekenis die ik nu elke dag bij me draag bedankt voor je snelle levering zat prima verpakt en tot een volgende aankoop

Ellen - 26/07/2017 om 11:32

vlotte levering, beetje overdreven goed ingepakt, erg grote doos, dus heel veel opvulling en heel veel afval. Papier en plastic kan ik gescheiden afvoeren, maar al dat piepschuim zou van mij niet hoeven.
Artikelen zijn zeer mooi!

 ellen@oaziz.nl   
Lotte - 26/07/2017 om 07:46

Snelle bezorging. Goed ingepakt. Helemaal prima.

Kimberley Tuijnnman - 25/07/2017 om 16:29

Super blij met mijn vlinder hangertje
Dankjewel ♡

Matje - 19/07/2017 om 10:19

Mooie vlinder, ik was op vakantie in Limburg en had er eentje mee genomen voor mijn zus, toen ik thuis kwam wilde ik nog 1tje voor mijn nicht bestellen, op internet gekeken, en alles wat jullie schrijven is waar, goede service, volgende dag in huis, goed verpakt, een dikke 10+.

Wilma Driezes-Hendriks - 16/07/2017 om 10:34

Ik was op zoek naar witte vlindertjes. Mijn keuze was helaas niet voldoende op voorraad. Er werd meegedacht over andere vlindertjes die er in de buurt kwamen. Top!
De levering was snel en prima verpakt, er zat zelfs cadeauverpakking omheen. Een feest om uit te pakken. Super tevreden!

Jeanne de Jonge - 07/07/2017 om 07:37

Heb de mini urntjes ontvangen...een bronzen hartje met vlinders, een mooi monumentje voor mijn man. Voor mij en de kinderen een speciaal plekje.. klein maar heel mooi. Zo hebben we alle drie iets tastbaars in ons huis. Snelle levering en een vriendelijke en respectvolle benadering. Zeker een aanrader!

walda - 06/07/2017 om 15:05

De grote vlinder is snel geleverd en goed verpakt. Heb hem al opgehangen ben er erg blij mee

Jolanda - 21/06/2017 om 13:13

Snelle levering en ik ben super blij met mijn vlinders zien er super uit dank jullie wel

Edith - 17/06/2017 om 13:55

Vandaag mijn windgongen (vlinder en 1 met bollen) ontvangen. Snelle levering zoals vermeld en goed verpakt.
Met een persoonlijk bedankje voor de bestelling. José, graag gedaan!

petra pothoff - 16/06/2017 om 09:14

zorgvuldig verpakt,en een super snelle levering.
devlinderbroche staat geweldig op mijn feestjurk.
dank jullie wel lieve mensen

Jeannette - 14/06/2017 om 16:49

Mooie vlinders. Goed verpakt en snel bezorgd.

angela - 14/06/2017 om 09:50

Snelle service, zorgzaam verpakt.

Jacqueline Cals - 14/06/2017 om 07:33

Leuke en handig ingerichte site. Professionele maar vooral ook 'persoonlijke' afhandeling van de bestelling. Snel geleverd, netjes verpakt. Aanrader.

 j.cals@live.nl   
annemiek swartjes - 08/06/2017 om 14:04

De vlinders bleken nog mooier uit te vallen dan op de site. Zeer tevreden over de bezorging. Binnen 24 uur in huis

Marius - 31/05/2017 om 14:12

De 3 vlinders die wij van U hebben besteld en ontvangen, overtroffen de plaatjes op u site, wij zijn zeer tevreden over deze vlinders en de hele afwikkeling van bestellen tot binnenkomst. Prima verzorgd.

Amanda - 29/05/2017 om 11:15

2 Hele mooie navel piercing gekocht snelle levering. Ze waren zo mooi heb direct nog 1 bij besteld. Heel blij mee ?

Ellen - 26/05/2017 om 11:31

Snelle levering, goed ingepakt, artikel ziet er top uit! Moet het nog cadeau geven, dus weet pas of de 'glow in the dark' ook werkelijk werkt als het bij m'n vriendin in de tuin staat, maar eerste indruk is in elk geval positief!!!

 ellen@oaziz.nl   
 
Pagina 1 van 14


| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.