*Veilig betalen *Snelle verzending *Niet goed? Geld terug! *14 dagen retourrecht
Winkelmand 0

Winkelmand

Er zijn nog geen producten in je winkelmand geplaatst.

Leukevlinders.nl gaat akkoord met elke beoordeling die hier wordt gedeeld, zodat nieuwe klanten kunnen zien hoe de ervaringen van anderen zijn geweest.

Van positieve beoordelingen worden we blij, het is voor ons een compliment.

Van negatieve beoordelingen kunnen we leren, onze webshop verbeteren en daar waar mogelijk aanpassingen verrichten.

Hillie - 16/02/2018 om 18:46

Ben heel tevreden over jullie. Een artikel ruilen was geen probleem. Toppie!

Janna - 05/01/2018 om 08:52

Lieveheerstbeestjes besteld, ik werd goed op de hoogte gehouden vanaf de bestelling tot aan de levering. Daarna nog een persoonlijk mailtje of alles naar wens was. Dit is heel netjes! Ik ben ook erg tevreden over de lieveheerstbeestjes, zijn precies naar wens. Waren ook goed verpakt.

anja harmsen - 31/12/2017 om 09:20

Snel geleverd met n persoonlijke boodschap . Leuk . Vlinder is mooi

Sieben - 21/12/2017 om 13:12

Zeer tevreden snel geleverd en heel netjes verpakt complimenten

Vanelslander Ronny - 19/12/2017 om 12:12

Mooi op tijd geleverd, zelfs in deze drukke tijden. Wat de grote vlinder betreft was dit een geschenk voor mijn schoonzus. Wat zal ze blij zijn. Was gewoon prachtig. Zal niet bij dit enige geschenk blijven. Proficiat

Mel - 05/12/2017 om 20:52

Snelle levering en mooie producten ik ben zeer tevreden

Ingrid van Est - 01/12/2017 om 12:51

Harstikke mooi kettinkje ,en supersnel geleverd .helemaal happy

gaby - 25/11/2017 om 15:20

alles naar wens, heel lief kettinkje! ook super snel geleverd!

F. Brouwer - 13/11/2017 om 17:42

Ontzettende goede service, niets dan lof. Leuke producten, de verzending en het op de hoogte gehouden worden van de status van de zending was uitstekend. En bijzondere vermelding de verpakking van de producten, die extreem breekbaar waren, was super.

Zeker een aanrader!

Miriam van Dalen - 01/11/2017 om 11:40

Snelle levering met een persoonlijk briefje erbij, wat de bestelling persoonlijker maakt.
Aanrader!!

Carola - 13/10/2017 om 21:58

Erg blij met de vlinders. Snelle levering, zorgvuldig verpakt en leuk briefje erbij. Komt verzorgd en persoonlijk over.

Gerrit Reinderink. - 28/09/2017 om 18:57

Wij zijn zeer tevreden over de door aan ons geleverde bestelling. En wij zullen dit zeker bij familie en vrienden aanbevelen.

Nogmaals bedankt.

Sophie - 26/09/2017 om 23:04

De vlinderketting is goed en snel ontvangen en hij is prachtig!

Jenni Ophof - 23/09/2017 om 18:28

Ik heb heel goed contact gehad via de mail met Jose en ben prima en snel geholpen. Ook bij een retourzending helemaal geen moeilijke dingen, heel snel en zeer correct geholpen.

M.v.h. - 21/09/2017 om 21:35

Mooie hanger, snel en veilig verzonden.

M.v.h. - 21/09/2017 om 21:34

Uitstekend

Thea van den Hoven - 20/09/2017 om 10:38

De vlinders die ik heb besteld zijn voor een jubileum, ik heb ze vrijdagmorgen besteld en zaterdagmiddag had ik ze al in huis! Super snel en goed verpakt. Erg blij en een heel leuk kado om te geven. Bedankt

Ric - 13/09/2017 om 10:12

De vlinders die ik heb besteld zijn vlot afgeleverd en waren goed verpakt in een kleine doos zonder overdaad aan papier, maar toch voldoende beschermd.
Het is een mooi product en ik ben er blij mee.
De zo belangrijke communicatie met het bedrijf is prima geregeld.
Ik denk dat veel bedrijven een voorbeeld kunnen nemen aan dit goed gerunde bedrijf.
Ga zo door José en succes !

Agnes jelgersma - 05/08/2017 om 18:05

De vlinders zijn heel mooi en goed aangekomen, wij zijn er heel blij mee en als er mensen naar vragen waar we ze gekocht hebben zullen wij zeker jullie website doorgeven, nogmaals super bedankt voor de snelle service en veel succes.

Jan - 04/08/2017 om 11:22

Vlinders besteld,vlot in huis keurig verpakten goed afgeleverd
De bestelde vlinders zijn best mooi

 
Pagina 1 van 15


| Meer

Bedrijf

Touch of Asia
De Vlonder 219-i
5427DG Boekel
0492-785694 (josé)
info@leukevlinders.nl

Onze service

* Snelle verzending
* Gratis verzending sieraden (binnen NL) bij minimum order 35,-
* Pakketpost binnen NL €4,95
* Veilig betalen
* Niet goed? Geld terug!
* Telefonisch bereikbaar

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    - Powered by CCV Shop webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.