Winkelmand 0

Winkelmand

Er zijn nog geen producten in je winkelmand geplaatst.

Leukevlinders.nl gaat akkoord met elke beoordeling die hier wordt gedeeld, zodat nieuwe klanten kunnen zien hoe de ervaringen van anderen zijn geweest.

Van positieve beoordelingen worden we blij, het is voor ons een compliment.

Van negatieve beoordelingen kunnen we leren, onze webshop verbeteren en daar waar mogelijk aanpassingen verrichten.

janet wullems - 10/10/2018 om 12:10

mooi en goed

Cora van Gelder - 04/10/2018 om 19:09

De vlinder in goede orde ontvangen. De persoon waar hij voor was is heel erg tevreden.
Een aanrader om hier te bestellen

Esther - 26/09/2018 om 20:14

Voor het eerst bij leukevlinders iets besteld. Je wordt telkens via de mail op de hoogte gehouden over je bestelling. Levering is snel en keurig verzorgd. Artikel ziet er precies uit zoals ik het wilde hebben. Top!!!

Gerdien - 24/09/2018 om 21:51

Lieveheersbeestjesring en -hangertje: hele prettige service, snelle bezorging, mooi & zorgvuldig ingepakt!
Sierraden zijn van minimalistische eenvoud, precies zoals verwacht, helemaal naar wens!

Anja - 20/09/2018 om 15:36

Eerste bestelling gehad, super vlot en netjes verpakt! Top helemaal naar mijn zin!

Betty Hugens - 17/09/2018 om 12:43

3 verschillende okergeel/zwarte vlinders besteld,heel snel geleverd,fantastisch verpakt en precies zoals beschreven dus ik ben heel erg tevreden.Een echte aanrader�

Rika E. - 03/09/2018 om 13:41

Windmobiel met vlinders besteld als cadeau. Ik ben ervan overtuigd dat onze vrienden ervan zullen genieten. Vlotte opvolging van de bestelling.

Jeanette van den Brand - 30/08/2018 om 18:20

Heel tevreden met de snelle en correcte levering. Bedankt!

Silvia de haas - 30/08/2018 om 16:22

Heb een mooie blauwe vlinder gekocht en hij is heel mooi precies zoals ik op de het plaatje zag ben er super blij en tevreden over echt een aanrader de www.leuke vlinders.nl mvg

Bente - 27/08/2018 om 20:18

Precies zoals op de foto's. Tevreden!

M.E. - 23/08/2018 om 11:58

Vlinder gisteravond in goede staat ontvangen.
Service van jullie is prima, redelijk snelle reactie op vragen.

Gerrit - 23/08/2018 om 08:20

Ben zeer tevreden een hele mooie vlinder staat op de begraafplaats bij het graf van mijn onlangs overleden vrouw, ze vond vogels, eekhoorns en vlinders heel mooi. Bedankt voor de snelle en goede levering.

Anneke - 04/08/2018 om 14:45

Heel mooie vlinder en snel geleverd.
De jassaron ketting had wel wat grover gemogen.

Renate Bodok - 03/08/2018 om 09:01

Een supermooie vlinder!

 info@dekresj.nl   
Marianne Schwachofer - 23/07/2018 om 11:18

Een zeer grote keuze in oorbellen tegen een redelijke prijs.
Supersnelle levering.

Anja - 20/07/2018 om 16:48

Na een vriendelijke telefonisch contact en een super snelle levering.
Erg tevreden met mijn vlinder op steker.
Hij krijgt een “bijzondere plek” bij een lief bijzonder meisje.�

Ad - 13/07/2018 om 09:21

Mooie vlinders en netjes op tijd geleverd.

Petra - 12/07/2018 om 22:10

De turquoise vlinder op steen besteld, hij is ontzettend mooi! Snelle levering en kwam goed verpakt aan. Heel blij mee!

Patricia - 11/07/2018 om 21:53

Snelle levering, goed verpakt.
Mooie vlinder enkel jammer dat hij niet zo fel kleurt als op de foto.
Anders super tevreden.

Marian - 11/07/2018 om 21:23

Ben zeer tevreden over het artikel. snelle levering, netjes ingepakt.

 
Pagina 1 van 17


| Meer

Bedrijf

Touch of Asia
De Vlonder 219-i
5427DG Boekel
0492-785694 (josé)
info@leukevlinders.nl

Onze service

* Snelle verzending
* Gratis verzending sieraden (binnen NL) bij minimum order 35,-
* Pakketpost binnen NL €4,95
* Veilig betalen
* Niet goed? Geld terug!
* Telefonisch bereikbaar

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    - Powered by CCV Shop webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.