Winkelmand 0

Winkelmand

Er zijn nog geen producten in je winkelmand geplaatst.

Leukevlinders.nl gaat akkoord met elke beoordeling die hier wordt gedeeld, zodat nieuwe klanten kunnen zien hoe de ervaringen van anderen zijn geweest.

Van positieve beoordelingen worden we blij, het is voor ons een compliment.

Van negatieve beoordelingen kunnen we leren, onze webshop verbeteren en daar waar mogelijk aanpassingen verrichten.

Lucette - 18/12/2018 om 12:42

Ik ben ontzettend blij met mijn bestelling!
Mijn ring is prachtig.. �
Snelle levering!
Heel erg bedankt!

Emily - 15/12/2018 om 17:28

Snelle levering (binnen 1 werkdag in huis via brievenbus post) en goed beschermd verpakt (2 kinder ringetjes). Erg tevreden!

Patrick - 15/12/2018 om 13:53

Heb dinsdag rond 11 uur savonds 2 dingen besteld
En was donderdag in goede staat ontvangen snelle levering binnen 2 dagen binnen ga zo door ik beveel de mensen jullie aan snelle service daar hou ik van

Patrick - 12/12/2018 om 15:11

Snelle service zondag rond 23.00 besteld
Dinsdag in huis zal in toekomst weer zaken doen

Ilse A. - 01/12/2018 om 19:46

Snelle levering. Hele mooie bronzen vlinder op natuursteen. Goed en stevig verpakt. Goede prijs/kwaliteit.

Dimph Pas - 24/11/2018 om 21:33

vlotte levering was binnen 1 dag binnen en zagen er leuk en mooi uit top van leuke vlinders

Rita Wilke - 22/11/2018 om 13:51

Snelle levering, prima service en hele leuke lieveheersbeestjes. Ik ga er nog wat bestellen.

Roos Bijleveld - 22/11/2018 om 09:03

Makkelijk bestellen en betalen, snelle levering, en een heel mooi product dat precies is zoals op de foto. Heel tevreden dus!

Jana Gribok - 07/11/2018 om 18:39

Snel Levering , helemaal blij mee , klopt ook helemaal met de afbeelding op de website . Top service

Karolien - 03/11/2018 om 10:41

Blij met mijn bestelling.
Vlotte levering, mooi verpakt.
Dankjewel

Sylvana Draaisma - 25/10/2018 om 17:31

De waardering moet 5 sterren zijn!

Sylvana Draaisma - 25/10/2018 om 17:30

Ik ben heel tevreden over de mini.urn vlinder hij is heel mooi precies zoals hij ook staat op de website!
Het was heel goed verpakt. Was ook op tijd binnen, snelle levering!

Lia - 22/10/2018 om 11:40

Super mooie vlinder besteld en snel en goed verpakt ontvangen. Helemaal top!

janet wullems - 10/10/2018 om 12:10

mooi en goed

Cora van Gelder - 04/10/2018 om 19:09

De vlinder in goede orde ontvangen. De persoon waar hij voor was is heel erg tevreden.
Een aanrader om hier te bestellen

Esther - 26/09/2018 om 20:14

Voor het eerst bij leukevlinders iets besteld. Je wordt telkens via de mail op de hoogte gehouden over je bestelling. Levering is snel en keurig verzorgd. Artikel ziet er precies uit zoals ik het wilde hebben. Top!!!

Gerdien - 24/09/2018 om 21:51

Lieveheersbeestjesring en -hangertje: hele prettige service, snelle bezorging, mooi & zorgvuldig ingepakt!
Sierraden zijn van minimalistische eenvoud, precies zoals verwacht, helemaal naar wens!

Anja - 20/09/2018 om 15:36

Eerste bestelling gehad, super vlot en netjes verpakt! Top helemaal naar mijn zin!

Betty Hugens - 17/09/2018 om 12:43

3 verschillende okergeel/zwarte vlinders besteld,heel snel geleverd,fantastisch verpakt en precies zoals beschreven dus ik ben heel erg tevreden.Een echte aanrader�

Rika E. - 03/09/2018 om 13:41

Windmobiel met vlinders besteld als cadeau. Ik ben ervan overtuigd dat onze vrienden ervan zullen genieten. Vlotte opvolging van de bestelling.

 
Pagina 1 van 18


| Meer

Bedrijf

Touch of Asia
De Vlonder 219-i
5427DG Boekel
0492-785694 (josé)
info@leukevlinders.nl

Onze service

* Snelle verzending
* Gratis verzending sieraden (binnen NL) bij minimum order 35,-
* Pakketpost binnen NL €4,95
* Veilig betalen
* Niet goed? Geld terug!
* Dagelijks mail contact

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

In tegenstelling tot wat in de webshop staat vermeld
worden de bestellingen van woensdag 19-12-'18 door ons verzonden op donderdag 20-12-'18.



Met vriendelijke groet,

www.leukevlinders.nl