Winkelmand 0

Winkelmand

Er zijn nog geen producten in je winkelmand geplaatst.

Leukevlinders.nl gaat akkoord met elke beoordeling die hier wordt gedeeld, zodat nieuwe klanten kunnen zien hoe de ervaringen van anderen zijn geweest.

Van positieve beoordelingen worden we blij, het is voor ons een compliment.

Van negatieve beoordelingen kunnen we leren, onze webshop verbeteren en daar waar mogelijk aanpassingen verrichten.

Esther - 05/04/2019 om 22:42

Prettig contact, prima service, snelle levering en een prachtig vlinder!

yvonne vink - 02/04/2019 om 00:46

Alles prima geleverd, snel en in goede orde ontvangen. Heb de bronzen vlinder op natuursteen gekocht. De natuursteen was wel erg groot. De vlinder komt bij een herinneringsboompje voor een overleden vriend

Gwen Groot - 27/03/2019 om 20:07

Snelle levering,netjes verpakt en een persoonlijk briefje erbij.
Ik ben blij met de bestelde vlindersieraden.Ik zal zeker nog eens de webshop bezoeken.

Sandra - 27/03/2019 om 19:20

Ik heb echt snelle top service aangeboden gekregen.
Ze denken ook met je mee, heel erg oplossingsgericht.
Vlotte spontane en duidelijke communicatie, snel geleverd, en goed verpakt.
En prachtige producten ontvangen!
De klant is koning hier!!!!!!

Sabine - 14/03/2019 om 12:38

Goede service, snelle levering, giet ijzeren vlinders zijn zoals beschreven en goed verpakt
ben er heel blij mee staat heel mooi in de tuin. Kan dit bedrijf echt met een warm hart aanbevelen door mijn eigen ervaring.

ruud v/d bosch - 08/03/2019 om 18:49

goede en snelle communicatie,vlug geleverd,goed verpakt ,mooi zoals op de website getoond ,

Anita - 08/03/2019 om 17:59

Mooie vlinders (brons turqoise)
Goed verpakt en snel ontvangen.
Ik ga zeker nog eens iets bestellen.
Bedankt Touch of Asia.

Rene Heemskerk - 07/03/2019 om 08:07

Mooie vlinder , netjes verpakt en snel geleverd.

Doortje - 06/03/2019 om 15:44

Ben heel blij met mijn vlinder. Prima service. Netjes verpakt, persoonlijk briefje. Snelle levering. Goede prijs. Zal zeker nog eens bestellen.

Atw Jongen - 27/02/2019 om 09:01

Mooie vlinders en snelle levering.

Judith - 18/02/2019 om 17:16

Snelle levering, mooie kwaliteit, persoonlijk briefje erbij, ik ben erg tevreden !!

Anita - 17/02/2019 om 14:16

Snelle reactie. Mooie vlinder en heel netjes verpakt. Met een klein briefje of alles naar wens verlopen is.
Perfect!

Eugene Verhelst - 10/02/2019 om 18:59

Ontvangen bronzen hart met 3 vlindertjes bijzonder mooi !
Goed verpakt , extra schuim rubber, in kubus vormingen doos. De inhoud was bijzonder mooi qua vorm, kleur en materiaal en als klap op de vuurpijl een klein briefje met dank of alles naar wens was, eventueel vragen......enz...
José , dank voor de perfectie en afwerking . HULDE

Gusta Drenth - 07/02/2019 om 12:18

Hele leuke spullen voor een redelijke prijs. Vlotte en verzorgde levering.

GJ - 07/02/2019 om 11:41

SNEL ONTVANGEN.
DE VLINDERS WAREN GOED STEVIG VERPAKT

BEN ER ERG BLIJ MEE

Atie Verburg - 27/01/2019 om 09:54

Prima service,snelle levering,mooie kwaliteit,goed verpakt.prachtige bronzen vlinder.compliment voor de goede service

Leonore Hering - 15/01/2019 om 10:13

Snelle levering, mooie teenringen. Ik ben heel blij met mijn aankoop en jullie persoonlijke service!

Mieke - 24/12/2018 om 11:05

Mooie urn als vlinder voor mijn overleden
Broer. Snelle levering en produkten heb al eerder mooi beeld gekocht.. zeer tevreden

Lieneke - 24/12/2018 om 09:58

Een prima service!
Mooie spullen. Jammer dat jullie niet dichterbij zitten, want ik zou het leuk vinden in jullie winkel rond te neuzen

Richard - 19/12/2018 om 19:33

Super webshop, waar je nog persoonlijke aandacht krijgt en niet het gevoel heb met een robot te maken te hebben, zeer snelle levering een aanwinst voor de webshops.

 
Pagina 1 van 19


| Meer

Bedrijf

Touch of Asia
De Vlonder 219-i
5427DG Boekel
0492-785694 (josé)
info@leukevlinders.nl

Onze service

* Snelle verzending
* Pakketpost binnen NL €4,95
* Veilig betalen
* Niet goed? Geld terug!
* Dagelijks mail contact

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.