*Veilig betalen *Snelle verzending *Niet goed? Geld terug! *14 dagen retourrecht
Winkelmand 0

Winkelmand

Er zijn nog geen producten in je winkelmand geplaatst.

Leukevlinders.nl gaat akkoord met elke beoordeling die hier wordt gedeeld, zodat nieuwe klanten kunnen zien hoe de ervaringen van anderen zijn geweest.

Van positieve beoordelingen worden we blij, het is voor ons een compliment.

Van negatieve beoordelingen kunnen we leren, onze webshop verbeteren en daar waar mogelijk aanpassingen verrichten.

Mel - 05/12/2017 om 20:52

Snelle levering en mooie producten ik ben zeer tevreden

Ingrid van Est - 01/12/2017 om 12:51

Harstikke mooi kettinkje ,en supersnel geleverd .helemaal happy

gaby - 25/11/2017 om 15:20

alles naar wens, heel lief kettinkje! ook super snel geleverd!

F. Brouwer - 13/11/2017 om 17:42

Ontzettende goede service, niets dan lof. Leuke producten, de verzending en het op de hoogte gehouden worden van de status van de zending was uitstekend. En bijzondere vermelding de verpakking van de producten, die extreem breekbaar waren, was super.

Zeker een aanrader!

Miriam van Dalen - 01/11/2017 om 11:40

Snelle levering met een persoonlijk briefje erbij, wat de bestelling persoonlijker maakt.
Aanrader!!

Carola - 13/10/2017 om 21:58

Erg blij met de vlinders. Snelle levering, zorgvuldig verpakt en leuk briefje erbij. Komt verzorgd en persoonlijk over.

Gerrit Reinderink. - 28/09/2017 om 18:57

Wij zijn zeer tevreden over de door aan ons geleverde bestelling. En wij zullen dit zeker bij familie en vrienden aanbevelen.

Nogmaals bedankt.

Sophie - 26/09/2017 om 23:04

De vlinderketting is goed en snel ontvangen en hij is prachtig!

Jenni Ophof - 23/09/2017 om 18:28

Ik heb heel goed contact gehad via de mail met Jose en ben prima en snel geholpen. Ook bij een retourzending helemaal geen moeilijke dingen, heel snel en zeer correct geholpen.

M.v.h. - 21/09/2017 om 21:35

Mooie hanger, snel en veilig verzonden.

M.v.h. - 21/09/2017 om 21:34

Uitstekend

Thea van den Hoven - 20/09/2017 om 10:38

De vlinders die ik heb besteld zijn voor een jubileum, ik heb ze vrijdagmorgen besteld en zaterdagmiddag had ik ze al in huis! Super snel en goed verpakt. Erg blij en een heel leuk kado om te geven. Bedankt

Ric - 13/09/2017 om 10:12

De vlinders die ik heb besteld zijn vlot afgeleverd en waren goed verpakt in een kleine doos zonder overdaad aan papier, maar toch voldoende beschermd.
Het is een mooi product en ik ben er blij mee.
De zo belangrijke communicatie met het bedrijf is prima geregeld.
Ik denk dat veel bedrijven een voorbeeld kunnen nemen aan dit goed gerunde bedrijf.
Ga zo door José en succes !

Agnes jelgersma - 05/08/2017 om 18:05

De vlinders zijn heel mooi en goed aangekomen, wij zijn er heel blij mee en als er mensen naar vragen waar we ze gekocht hebben zullen wij zeker jullie website doorgeven, nogmaals super bedankt voor de snelle service en veel succes.

Jan - 04/08/2017 om 11:22

Vlinders besteld,vlot in huis keurig verpakten goed afgeleverd
De bestelde vlinders zijn best mooi

Mieke Lunter - 31/07/2017 om 20:25

Ik had lieve heers beestjes besteld en ze waren nog mooier dan ik had verwacht ik ben er hartstikke blij mee en heb ze om mijn Pandora armband gedaan ze staan prachtig bij de rest van de bedels ze hadden voor mij een speciale betekenis die ik nu elke dag bij me draag bedankt voor je snelle levering zat prima verpakt en tot een volgende aankoop

Ellen - 26/07/2017 om 11:32

vlotte levering, beetje overdreven goed ingepakt, erg grote doos, dus heel veel opvulling en heel veel afval. Papier en plastic kan ik gescheiden afvoeren, maar al dat piepschuim zou van mij niet hoeven.
Artikelen zijn zeer mooi!

 ellen@oaziz.nl   
Lotte - 26/07/2017 om 07:46

Snelle bezorging. Goed ingepakt. Helemaal prima.

Kimberley Tuijnnman - 25/07/2017 om 16:29

Super blij met mijn vlinder hangertje
Dankjewel ♡

Matje - 19/07/2017 om 10:19

Mooie vlinder, ik was op vakantie in Limburg en had er eentje mee genomen voor mijn zus, toen ik thuis kwam wilde ik nog 1tje voor mijn nicht bestellen, op internet gekeken, en alles wat jullie schrijven is waar, goede service, volgende dag in huis, goed verpakt, een dikke 10+.

 
Pagina 1 van 15


| Meer

Bedrijf

Touch of Asia
De Vlonder 219-i
5427DG Boekel
0492-785694 (josé)
info@leukevlinders.nl

Onze service

* Snelle verzending
* Gratis verzending sieraden (binnen NL) bij minimum order 35,-
* Pakketpost binnen NL €4,95
* Veilig betalen
* Niet goed? Geld terug!
* Telefonisch bereikbaar

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    - Powered by CCV Shop webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.