Winkelmand 0

Winkelmand

Er zijn nog geen producten in je winkelmand geplaatst.

Leukevlinders.nl gaat akkoord met elke beoordeling die hier wordt gedeeld, zodat nieuwe klanten kunnen zien hoe de ervaringen van anderen zijn geweest.

Van positieve beoordelingen worden we blij, het is voor ons een compliment.

Van negatieve beoordelingen kunnen we leren, onze webshop verbeteren en daar waar mogelijk aanpassingen verrichten.

Ingrid - 16/06/2018 om 09:58

Snel geleverd en precies wat ik wilde mooi en keurig verzorgd dank hè wel José !

Saskia Geerts - 01/06/2018 om 15:58

Snelle levering! Prachtige produkten! Helemaal tevreden

Yvonne ter Horst - 30/05/2018 om 09:44

Keurige afhandeling en snel
Ontzettende leuke en mooie waxinelicht houdertjes voor een klein prijsje .

Yvonne ter Horst - 30/05/2018 om 09:43

Keurige afhandeling en snel
Ontzettende leuke en mooie waxinelicht houdertjes voor een klein prijsje .

Monica - 19/05/2018 om 20:43

Leuke vlinder waxinelichthouder. Ik heb deze cadeau gedaan aan iemand die gek is op vlinders. Diegene was er echt superblij mee.

Daphne - 12/05/2018 om 08:45

Supermooie vlinder. Echt een eyecatcher in huis

Dieny de Vos - 07/05/2018 om 19:12

Super nette en vlotte levering op de gewenste dag

Ans - 03/05/2018 om 17:48

Oorbellen vlinders besteld, heel snel geleverd en met veel zorg verpakt. Leuke persoonlijke toets met het briefje in de verpakking. Mooie oorbellen, fijn afgewerkt.

Chrisje - 03/05/2018 om 17:37

Super attent en klantvriendelijk...Service geweldig. Snelle levering en met zorg verpakt. De vlinders hangen mooi bij het herinneringsplekje voor mijn dochter. Dikke dankjewel

Jolanda - 02/05/2018 om 10:40

Goed ingepakt,snelle levering. En super mooie vlinder.

Vera - 13/04/2018 om 08:53

Snelle levering en mooi ingepakt in een doosje. Mijn schoonmoeder was er heel blij mee.

J. van Uden - 09/04/2018 om 18:41

5 prachtige vlinders besteld. Snel geleverd, mooi en goed ingepakt met een persoonlijke boodschap. Dit geeft net wat extra’s.

Dirk - 06/04/2018 om 18:53

Reeds 2 x 2 vlinders besteld en er zullen er nog volgen.
Na 3 dagen reeds thuis geleverd en in de tuin op houten palen, op de wand van het tuinhuisje, enz.... bevestigd en de tuin toont vriendelijk, sfeervol en heel natuurlijk aan.
Een topper voor ieder die een prachtige tuin wil.

guenther - 28/03/2018 om 16:51

product is ok

Hein Hendriks - 26/03/2018 om 19:57

mooie vlinders eerst de muur schilderen en dan de vlinders er tegen aan wat zal het mooi worden

Hanny Christianen - 15/03/2018 om 13:34

Super blij met mijn vlinder. De beste aankoop ooit.

Peter - 10/03/2018 om 21:36

Mooie vlinders besteld en die werden goed verpakt en keurig op tijd geleverd.

Wil - 04/03/2018 om 12:04

Ben helemaal blij José!
Mijn vertrouwen krijg je om zeker nog eens terug te komen.?

Hillie - 16/02/2018 om 18:46

Ben heel tevreden over jullie. Een artikel ruilen was geen probleem. Toppie!

Janna - 05/01/2018 om 08:52

Lieveheerstbeestjes besteld, ik werd goed op de hoogte gehouden vanaf de bestelling tot aan de levering. Daarna nog een persoonlijk mailtje of alles naar wens was. Dit is heel netjes! Ik ben ook erg tevreden over de lieveheerstbeestjes, zijn precies naar wens. Waren ook goed verpakt.

 
Pagina 1 van 16


| Meer

Bedrijf

Touch of Asia
De Vlonder 219-i
5427DG Boekel
0492-785694 (josé)
info@leukevlinders.nl

Onze service

* Snelle verzending
* Gratis verzending sieraden (binnen NL) bij minimum order 35,-
* Pakketpost binnen NL €4,95
* Veilig betalen
* Niet goed? Geld terug!
* Telefonisch bereikbaar

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    - Powered by CCV Shop webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.