Leukevlinders.nl gaat akkoord met elke beoordeling die hier wordt gedeeld, zodat nieuwe klanten kunnen zien hoe de ervaringen van anderen zijn geweest.

Van positieve beoordelingen worden we blij, het is voor ons een compliment.

Van negatieve beoordelingen kunnen we leren, onze webshop verbeteren en daar waar mogelijk aanpassingen verrichten.

Jolanda - 21/06/2017 om 13:13

Snelle levering en ik ben super blij met mijn vlinders zien er super uit dank jullie wel

Edith - 17/06/2017 om 13:55

Vandaag mijn windgongen (vlinder en 1 met bollen) ontvangen. Snelle levering zoals vermeld en goed verpakt.
Met een persoonlijk bedankje voor de bestelling. José, graag gedaan!

petra pothoff - 16/06/2017 om 09:14

zorgvuldig verpakt,en een super snelle levering.
devlinderbroche staat geweldig op mijn feestjurk.
dank jullie wel lieve mensen

Jeannette - 14/06/2017 om 16:49

Mooie vlinders. Goed verpakt en snel bezorgd.

angela - 14/06/2017 om 09:50

Snelle service, zorgzaam verpakt.

Jacqueline Cals - 14/06/2017 om 07:33

Leuke en handig ingerichte site. Professionele maar vooral ook 'persoonlijke' afhandeling van de bestelling. Snel geleverd, netjes verpakt. Aanrader.

 j.cals@live.nl   
annemiek swartjes - 08/06/2017 om 14:04

De vlinders bleken nog mooier uit te vallen dan op de site. Zeer tevreden over de bezorging. Binnen 24 uur in huis

Marius - 31/05/2017 om 14:12

De 3 vlinders die wij van U hebben besteld en ontvangen, overtroffen de plaatjes op u site, wij zijn zeer tevreden over deze vlinders en de hele afwikkeling van bestellen tot binnenkomst. Prima verzorgd.

Amanda - 29/05/2017 om 11:15

2 Hele mooie navel piercing gekocht snelle levering. Ze waren zo mooi heb direct nog 1 bij besteld. Heel blij mee ?

Ellen - 26/05/2017 om 11:31

Snelle levering, goed ingepakt, artikel ziet er top uit! Moet het nog cadeau geven, dus weet pas of de 'glow in the dark' ook werkelijk werkt als het bij m'n vriendin in de tuin staat, maar eerste indruk is in elk geval positief!!!

 ellen@oaziz.nl   
puk - 15/05/2017 om 15:00

Leuke site .Zelf twee roestige vlinders gekocht voor op een boomstam in de tuin .KEI GAAF

H.Hof - 08/05/2017 om 15:17

Twee prachtige vlinderkettingen besteld en ze vallen zeker niet tegen. Erg mooi. Draag er nu al één van.

Ron - 07/05/2017 om 14:41

Mooi stukje aardewerk voor aan de buiten muur. Scherp geprijsd en schitterende kwaliteit

Kim - 04/05/2017 om 15:32

Nadat ik op het internet opzoek was gegaan naar een mooie vlinder-broche en tot de conclusie kwam dat leukevlinders.nl een prachtige vlinder-broche in de aanbieding had voor een zeer aantrekkelijke prijs (zelfde broche op andere site vele malen duurder) heb ik de bestelling geplaatst. De broche was heel snel binnen, maar helaas door het transport stuk. In een mail heb ik dit laten weten aan Jose, twee dagen later had ik een nieuwe broche in huis. Super dus!

P. - 24/04/2017 om 16:37

Zeer goede informatie gehad, vlinder broche kwam de volgende dag al, broche was veel mooier dan op de site

Ron - 14/04/2017 om 14:36

Super!! Levering en service.

carine - 14/04/2017 om 13:09

Bedankt José . Ik ben zeer tevreden met mijn vlinders . Die bestemd zijn voor op het graf van mijn broer . Keurig verpakt en goede kwaliteit .

Pieter Muller - 12/04/2017 om 11:18

Beste Jose,
Heel hartelijk bedank voor de afhandeling van mijn bestelling, de vlinder was keurig verpakt en in een mooie staat. Degene voor welke hij bestemd was, is er heel erg blij mee en vindt hem supermooi. Nogmaals heel erg bedankt en indien nodig, beslist tot de volgende keer.

Twan Hendriks - 09/04/2017 om 16:07

Uitstekend op alle fronten !

Andreé - 07/04/2017 om 16:28

zeer snel geleverd alles volgens afspraak
netjes verpakt zeer mooie vlinders
deze winkel is echt een aanrader

 
Pagina 1 van 14


| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.