Leukevlinders.nl gaat akkoord met elke beoordeling die hier wordt gedeeld, zodat nieuwe klanten kunnen zien hoe de ervaringen van anderen zijn geweest.

Van positieve beoordelingen worden we blij, het is voor ons een compliment.

Van negatieve beoordelingen kunnen we leren, onze webshop verbeteren en daar waar mogelijk aanpassingen verrichten.

Carola - 13/10/2017 om 21:58

Erg blij met de vlinders. Snelle levering, zorgvuldig verpakt en leuk briefje erbij. Komt verzorgd en persoonlijk over.

Gerrit Reinderink. - 28/09/2017 om 18:57

Wij zijn zeer tevreden over de door aan ons geleverde bestelling. En wij zullen dit zeker bij familie en vrienden aanbevelen.

Nogmaals bedankt.

Sophie - 26/09/2017 om 23:04

De vlinderketting is goed en snel ontvangen en hij is prachtig!

Jenni Ophof - 23/09/2017 om 18:28

Ik heb heel goed contact gehad via de mail met Jose en ben prima en snel geholpen. Ook bij een retourzending helemaal geen moeilijke dingen, heel snel en zeer correct geholpen.

M.v.h. - 21/09/2017 om 21:35

Mooie hanger, snel en veilig verzonden.

M.v.h. - 21/09/2017 om 21:34

Uitstekend

Thea van den Hoven - 20/09/2017 om 10:38

De vlinders die ik heb besteld zijn voor een jubileum, ik heb ze vrijdagmorgen besteld en zaterdagmiddag had ik ze al in huis! Super snel en goed verpakt. Erg blij en een heel leuk kado om te geven. Bedankt

Ric - 13/09/2017 om 10:12

De vlinders die ik heb besteld zijn vlot afgeleverd en waren goed verpakt in een kleine doos zonder overdaad aan papier, maar toch voldoende beschermd.
Het is een mooi product en ik ben er blij mee.
De zo belangrijke communicatie met het bedrijf is prima geregeld.
Ik denk dat veel bedrijven een voorbeeld kunnen nemen aan dit goed gerunde bedrijf.
Ga zo door José en succes !

Agnes jelgersma - 05/08/2017 om 18:05

De vlinders zijn heel mooi en goed aangekomen, wij zijn er heel blij mee en als er mensen naar vragen waar we ze gekocht hebben zullen wij zeker jullie website doorgeven, nogmaals super bedankt voor de snelle service en veel succes.

Jan - 04/08/2017 om 11:22

Vlinders besteld,vlot in huis keurig verpakten goed afgeleverd
De bestelde vlinders zijn best mooi

Mieke Lunter - 31/07/2017 om 20:25

Ik had lieve heers beestjes besteld en ze waren nog mooier dan ik had verwacht ik ben er hartstikke blij mee en heb ze om mijn Pandora armband gedaan ze staan prachtig bij de rest van de bedels ze hadden voor mij een speciale betekenis die ik nu elke dag bij me draag bedankt voor je snelle levering zat prima verpakt en tot een volgende aankoop

Ellen - 26/07/2017 om 11:32

vlotte levering, beetje overdreven goed ingepakt, erg grote doos, dus heel veel opvulling en heel veel afval. Papier en plastic kan ik gescheiden afvoeren, maar al dat piepschuim zou van mij niet hoeven.
Artikelen zijn zeer mooi!

 ellen@oaziz.nl   
Lotte - 26/07/2017 om 07:46

Snelle bezorging. Goed ingepakt. Helemaal prima.

Kimberley Tuijnnman - 25/07/2017 om 16:29

Super blij met mijn vlinder hangertje
Dankjewel ♡

Matje - 19/07/2017 om 10:19

Mooie vlinder, ik was op vakantie in Limburg en had er eentje mee genomen voor mijn zus, toen ik thuis kwam wilde ik nog 1tje voor mijn nicht bestellen, op internet gekeken, en alles wat jullie schrijven is waar, goede service, volgende dag in huis, goed verpakt, een dikke 10+.

Wilma Driezes-Hendriks - 16/07/2017 om 10:34

Ik was op zoek naar witte vlindertjes. Mijn keuze was helaas niet voldoende op voorraad. Er werd meegedacht over andere vlindertjes die er in de buurt kwamen. Top!
De levering was snel en prima verpakt, er zat zelfs cadeauverpakking omheen. Een feest om uit te pakken. Super tevreden!

Jeanne de Jonge - 07/07/2017 om 07:37

Heb de mini urntjes ontvangen...een bronzen hartje met vlinders, een mooi monumentje voor mijn man. Voor mij en de kinderen een speciaal plekje.. klein maar heel mooi. Zo hebben we alle drie iets tastbaars in ons huis. Snelle levering en een vriendelijke en respectvolle benadering. Zeker een aanrader!

walda - 06/07/2017 om 15:05

De grote vlinder is snel geleverd en goed verpakt. Heb hem al opgehangen ben er erg blij mee

Jolanda - 21/06/2017 om 13:13

Snelle levering en ik ben super blij met mijn vlinders zien er super uit dank jullie wel

Edith - 17/06/2017 om 13:55

Vandaag mijn windgongen (vlinder en 1 met bollen) ontvangen. Snelle levering zoals vermeld en goed verpakt.
Met een persoonlijk bedankje voor de bestelling. José, graag gedaan!

 
Pagina 1 van 14


| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.